omroep max gemist


MAX Skûtsje Journaal Carrie ten Napel gaat langs op de locaties waar de wedstrijden van het Friese skûtsjesilen plaatsvinden en maakt daar verschillende rapportages. Vanaf 6 januari 2021 iedere woensdagavond om 21.25 uur op NPO 1. Een opgewekt middagprogramma met aangename klassieke muziek die perfect aansluit op de middag. Het zaterdagochtendmagazine van Omroep Max met studiogasten en het presentatieduo Peter de Bie en Mieke van der Weij. Er wordt gesproken over nieuws uit binnen- en buitenland. Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Dat vieren we met een speciale uitzending van Tijd voor MAX, die volledig in het teken staat van dit jubileum. Enthousiast publiek.

Pensioenprobleem, opgelicht bij een aankoop of een misstand in de zorg? Vanaf zaterdag 18 juli 2020 Dagelijks, 17.20 uur, NPO 1 * Op zondag 19 juli is er geen uitzending Bekijk onze video's en lees onze artikelen met uitleg over pensioenen, verzekeringen, belasting en meer.

43 min 43 min nieuw. bekeken. Omdat de rechten van Tijd voor MAX bij Tijd voor MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.. Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX.Heb je een uitzending van Tijd voor MAX gemist? Omroep MAX is dé publieke omroep voor mensen van vijftig jaar en ouder. Te gast: Auke Kok, Jan Lammers, Jan Terlouw, Mai Verbij, Wibi Soerjadi en Robèrt van Beckhoven. Omroep MAX is al vijftien jaar te zien en horen op radio en televisie. Vanaf dinsdag 29 december 2020 om 22.25 uur op NPO 1. Het zaterdagochtendmagazine van Omroep Max met studiogasten en het presentatieduo Peter de Bie en Mieke van der Weij. Voor wie hard aan het werk is, of juist een rustige middag heeft: … MAX Meldpunt haalt verhaal na melding van een consument. "Wat een enige serie.Hoera voor Juliette", reageert een Twitteraar. 1h MAX presenteert vanaf maandag 4 januari het nieuwe dagelijkse programma #noordzuidoostwest met de mooiste documentaires, achtergrondprogramma’s en persoonlijke verhalen van de #regionaleomroepen. De reacties op Twitter zijn namelijk over het algemeen positief gestemd. Wij hadden er al alle vertrouwen in dat deze reeks een succes kon worden, maar dat hebben de kijkers nu ook beaamd. "Weet niet hoe Omroep Max het doet, maar Kerstgezel is weer top bedacht." Omroep MAX is dé publieke omroep voor mensen van vijftig jaar en ouder. MAX.

Ring Smart Lighting Uk Release Date, Nightclub Jobs In Cape Town, Cookies In Asl, Foley Public Library, Chevy Tahoe Cargo Rack, Sony Sacs9 Setup, Best Diesel Oil Additive Duramax, Deltamethrin Trade Names,

+ There are no comments

Add yours